Over ons

Met 25 jaar ervaring in de autobranche zijn Gerrit en Piet van de Mars in juni 2003 gestart met garagebedrijf Auto & Service van de Mars B.V. wij zijn gespecialiseerd in koop- verkoop occasions verkoop nieuw. En sinds 1 januari 2007 is het nieuwe bedrijfspand in gebruik om u nog beter van dienst te zijn.

 

Aan de Riezebosweg 8 in Vaassen heeft u een vertrouwd adres voor het onderhoud en de APK van alle automerken. Met gekwalificeerd personeel en veel onderdelen op voorraad, is uw auto in goede handen.

 

Bij Van de Mars bent u ook aan het goede adres als u op zoek bent naar een andere auto. Want Van de Mars koopt en verkoopt alle merken, nieuw of occasion.

 

Neemt u een kijkje in onze showroom? Op de pagina occasions met foto’s uit onze autovoorraad krijgt u een goede indruk. Maar het is natuurlijk beter voor uw beleving om langs te komen voor een proefrit.

 

Heeft u andere autowensen dan dat u nu ziet? Neem dan vaker een kijkje op deze website want het autobestand wordt regelmatig vernieuwd. Of bel ons gewoon voor een afspraak. Want wij horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat wij gericht op zoek kunnen gaan naar de auto die bij u past.

Dat hoort bij onze service!

Auto & Service van de Mars voor een veilig gevoel op de weg.